REYHAAN GRILL & MORE

REYHAAN GRILL & MORE Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 34 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Reyhaan Grill & More. Meer weten? Ontdek meer

30 apr 2022 om 15:08 Eten werd 40 min te laat en zeer koud afgeleverd. Kip en vlees waren allebei koud en droog, ook zat er geen brood of kruiden bij zoals dat hoort, bovendien waren de porties kleiner dan gewoonlijk!! Zeer slechte service dus!!
18 mrt 2022 om 21:27 The food was delivered very cold.
16 mrt 2022 om 8:21 The food is not tasty at all, just very oily and salty. The yoghurt was so salty I couldn't eat.
8 feb 2022 om 20:26 Eten was echt heerlijk, snelle service! Wij zijn iraans en kunnen dit aanraden - dat zegt volgens mij heel veel!
5 feb 2022 om 22:44 Eten was niet compleet. Mix grill voor 2 besteld. Normaal krijg je 2x kipkabab maar nu zat er maar 1 spies. Maar wel volle prijs vragen.
19 jan 2022 om 22:18 Toppers. Heerlijk eten voor heel redelijke prijzen!
8 jan 2022 om 13:29 Delivery time was very inconsistent and incorrect. It kept rising up instead of lowering. I ended up collecting the food myself after 45 minutes.
29 dec 2021 om 1:25 Heerlijk eten, onwijs snelle bezorging en redelijke prijzen. Ik heb inmiddels vaker besteld bij dit restaurant en nog nooit ben ik teleurgesteld!
24 dec 2021 om 18:24 Smaakt Heerlijk
29 nov 2021 om 8:14 Lekker zoals altijd, zelfs mijn Iraanse ouders keuren het eten goed!
27 nov 2021 om 13:17 Perfection!!!!!
20 nov 2021 om 12:20 I like the food but the last two times I ordered I always got it wrong! I ordered Bandari and I got falafel I ordered Qorme sabzi and I got zereshkpolo! I am not sure how I can avoid that from happening!